..::✿ خوشا آنان که دائم در نمازند ✿ ::..  *** www.misaghenoor313.lxb.ir   ***به خانواده خود فرمان نماز بده و بر این كار پشتكار داشته باش و در این راه صابر باش.طه/132

برخی از سخنان استاد قرائتی در مورد نماز
درباره

دلم هوای حرم کرده است می‌دانی ، دلم هوای دو رکعت نماز بالا سر... -------------------------------------/* باسلام ؛ در این وبلاگ سعی شده است مطالبی درباره نماز و آموزش هایی درباره آن در اختیار شما بیننده عزیز قرار گیرد. لطفا با ارسال دیدگاه های خود مارا یاری کنید. -------------------------------------/* عجب صبری خدا دارد ! اگر من جای او بودم . نه طاعت می پذیرفتم ، نه گوش از بهر استغفار این بیدادگرها تیز کرده ، پاره پاره در کف زاهد نمایان ، سبحه ی، صد دانه میکردم .
منوی اصلی
موضوعات وبلاگ
جستجو
مطالب پيشين
آرشيو مطالب
تدبیر در قرآن
آیه قرآن
لوگوی دوستان
ابزار و قالب وبلاگ
  • ”چهارمین

    احادیث تصادفی نـماز | دنیای نیاز به نـماز

    لينک دوستان
    پيوندهاي روزانه
    نويسندگان
    کاربردی

    <-PollName->

    <-PollItems->

    آمار وب سایت:  

    بازدید امروز : 25
    بازدید دیروز : 2
    بازدید هفته : 40
    بازدید ماه : 27
    بازدید کل : 27395
    تعداد مطالب : 48
    تعداد نظرات : 33
    تعداد آنلاین : 1

    ابر برچسب ها

    * مردم می فهمند

    خیلی ها پس از نیم ساعت که با آنها حرف بزنید نمازخوان می شوند. مردم حرام زاده نیستند، می فهمند. به قولی کنار حوض خودت 40 تا ماهی وجود دارد، می خواهی از اقیانوس اطلس ماهی بگیری. دانشجویان بسیجی باید پس از اینکه مدرک گرفتند، عبارت اشهد انک قد اقمت الصلاه را نیز یدکش شوند.

     

    * مگر اذان بلال استاندارد بود

    الان صدا و سیما قفل است. 11 تا اذان دارند می گویند فقط همین ها پخش شود. 11، 12 نمی شود. می گوییم چرا؟ می گویند اینها استاندارد است. مگر بلال اذانش استاندارد بود؟ بلال اشهد را نمی توانست درست تلفظ کند می گفت اسهد. می گفتند یا رسول الله اذانش استاندارد نیست. فرمود بگذارید بگوید. بعضی پیرمردها میکروفن مساجد را دست می گیرند ول هم نمی کنند. مگر ارث پدرت است. تازه صداش هم خوش نیست.

    در بعضی از مسجدها اجازه نمی دهند که بچه ها اذان بگویند. هر کس صدایش خوب است می تواند اذان بگوید. بلال کلمه ی ش را س تلفظ می کرد ولی پیامبر گفت که اشکالی ندارد. ما باید فرهنگ اذان گویی را ترویج کنیم حتی اگر استاندارد نباشد. البته منظور ما این نیست که از اذان استاندارد غافل باشیم. اگر ما مسجدها را ساده بسازیم همه ی روستا ها هم مسجد دار می شود. 

    منبع :http://topak.ir




    برچسب ها :

    آیت الله مجتهدی تهرانی می فرمایند:

    وضو می‌گیری، اما در همین حال اسراف می‌کنی

    نماز می‌خوانی اما با برادرت قطع رابطه می‌کنی

    روزه می‌گیری اما غیبت هم می‌کنی

    صدقه می‌دهی اما منت می‌گذاری

    بر پیامبر و آلش صلوات می فرستی اما بدخلقی می کنی

    دست نگه دار!

    ثواب‌هایت را در کیسهٔ سوراخ نریز!




    برچسب ها :

    مقام معظم رهبری

     

    از نظر مقام معظم رهبری جایگاه بلند پایه نماز هنوز برای بسیاری از مردم، حتی آنان كه نماز را فریضه می‌دانند و به جای می‌آورند، بدرستی شناخته نیست.در کلام رهبر، نماز اولین قدم سلوك الی الله است.

     

    وظیفه آگاهان جوامع اسلامی برای ادای حق معرفت نماز

    مقام معظم رهبری درباره وظیفه آگاهان جامعه در قبال حق نماز می‌فرمایند:

    اگر چه درباره نماز سخنان گزیده و پرمغز از ائمه معصومین علیهم السلام) و نیز از متفكران و صاحب نظران دینی، دلهای هدایت ویژه را روشن ساخته و به حقیقت و حكمت این فریضه بزرگ الهی آشنا كرده است، با این همه باید گفت؛ جایگاه بلند پایه نماز هنوز برای بسیاری از مردم، حتی آنان كه نماز را فریضه می‌دانند و به جای می‌آورند، بدرستی شناخته نیست.

     

     بی شك آگاهان جوامع اسلامی در این باب وظیفه‌ای سنگین بر عهده دارند و جای آن است كه همه روشهای تبیین و روشنگری برای ادای حق معرفت نماز به كار گرفته شود.

     

    نماز، اولین قدم سلوك الی الله

     

    رهبر انقلاب نماز را اولین قدم سلوک إلی الله دانسته تأکید می‌کنند:

     

    نماز، معبر اصلی برای سلوك انسان در راهی است كه ادیان الهی در برابر آدمی نهاده‌اند تا بتوانند از آن به هدف و غایت اصلی حیات؛ یعنی رستگاری و خوشبختی دنیا و آخرت دست یابد.

     

    نماز، اولین قدم سلوك الی الله است ولی ظرفیت این عامل الهی به اندازه‌ای است كه در اوج كمال بشری نیز می‌تواند بال پرواز انسان عرشی شود، تا آن جا كه برترین انسان تاریخ؛ یعنی پیامبر گرامی اسلام می‌فرماید:

     

     «نماز نور چشم من است» و در هنگام فرا رسیدن وقت نماز از مۆذن خود می‌خواهد كه با سر دادن بانگ اذان، جان او را كامیاب و سرشار از راحت و امنیت سازد.

     

    نماز، یكی از عوامل مهم انضباط و انتظام اجتماعی

     

    ایشان برای نماز تأثیرات اجتماعی نیز قائلند و در اینباره می‌فرمایند:

     

    شاید بتوان گفت هیچ عامل عبادی دیگری اینگونه در همه مراحل تكامل معنوی انسان، برای او كارگشا و نیروبخش و پیش برنده نیست.

     

    نماز از آنجا كه اولا سلامت و تعالی اخلاقی و معنوی به افراد جامعه می‌بخشد، و ثانیا از آن رو كه با شكل و محتوای ویژه خود، نمازگذار را به انضباط می‌كشاند و از بیهودگی و ولنگاری نجات می‌دهد، بحق باید یكی از عوامل مهم انضباط و انتظام اجتماعی شناخته شود.

     

    شرایط تحقق فوائد نماز

    آیت الله العظمی خامنه‌ای برای تحقق فوائد نماز شرایطی ذکر می‌کنند. ایشان معتقدند:

    اگر نماز با حضور و از سر شوق و در هنگام فضیلت در میان مردم رواج پیدا كند، اینها دستاوردهای قطعی آن مردم خواهد بود. بدیهی است كه نماز از سر كسالت و بی‌حضور یا خود نمایانه هیچ یك از این فوائد را نخواهد داشت.

     


     منابع:

    سید علی خامنه‌ای، اخلاق و معنویت در آینه مقام معظم رهبری، ص 157-158، تهران: مۆسسه فرهنگی قدر ولایت، 1380

    تهیه و تنظیم : وحید حق دوست ، گروه حوزه علمیه تبیان




    برچسب ها :

     

    بیشتر بیاندیشیم...




    برچسب ها :



    صفحه قبل 1 2 صفحه بعد